halwa telinga

Thursday, December 31, 2009

rahmatilah kami

assalamualaikum WBT..

tak perlu cakap, semua dah tahu..sekarang bukan 2009 lg tp dah masuk 2010 (even time tulis ni mesir masih 2009)

rewind balik kisah hidup kita sepanjang 2009. ok, berapa banyak amal?berapa banyak ilmu? berapa banyak iman bertambah? adakah semua ni masih ditakuk yang lama? sama2 check balik...

yeay! dah 2010..unofficially i'm 22...tak tahu apa sebabnya, tapi yg pasti i'm very excited right now, i'm 22!

tapi, satu kena ingat, tiap kali bertambah umur, semakin panjang umur, semakin banyak dosa yang bakal kita lakukan..TT

dan jangan takut atau sedih, tukarlah pendapat tu..kita ubah, Allah panjangkan umur kita sebab nak bagi peluang untuk hambaNya untuk meningkatkan amal ibadah, dan bertaubat kepadaNya..semoga kita semua mati dalam husnul khotimah..

~Ya Allah,rahmatilah kami sepanjang hidup kami di duniaMu ini, bukakanlah hati kami supaya kami sentiasa berusaha untuk dekat denganMu..rahmatilah kami,rahmatilah kami...amiin~

1 comment:

.::: norhasmahsalleh:::. said...

robbuna yusahhil for da next coming days =)
22??umm,, xpe2.kita kan awet muda,hehe