halwa telinga

Monday, November 22, 2010

sepanjang perjalanan itu

assalamualaikum WBT..

tengah scroll gambar-gambar lama, terjumpa folder yang penuh kenangan. gambar kelas je pun. tapi, itulah kenangan berharga sepanjang 6 tahun menuntut di sana. terima kasih ma sebab tolong simpankan gambar ni elok-elok. siap ikut turutan lagi!


tingkatan peralihan. muka2 innocent. ;p



form 1. masih dikekalkan untuk duduk di kerusi depan. "yang rendah duk depan sekali!" . huh! kurang tinggi la.


form 2. tempat sama lagi. nampak sangat tinggi tak berubah. T.T



form 3. teacher aida sangat best! dibawah kepimpinan masturah rosli dan nadia abdullah.
time ni, saya sudah dibenarkan untuk berdiri di barisan ke-3. ada improvement.^^



form 4. masturah jadi naibah pulak kali ni. husna raidah yang rajin. cikgu haizan yang suka tanam bunga. kelas kami je ade pokok bunga. unik2~;p



form 5. yeay! dah nak habis belajar di Maahad!

happy?

TAK.

kami sayang maahad. kami rindu maahad.

balik hari tu pun tak jejak sekolah. bila nak ada peluang? peluang perlu dicari. jangan beralasan utk melawat tempat kamu menimba ilmu dunia akhirat itu.

semoga adik2 maahad terus berjaya dunia akhirat. kamu yang akan membawa Islam nanti. jadi, belajar betul2.

****


2 comments:

bee-kay said...

waaah gambar skolah dulu...menggamit memori~
miss u teacher aida..ingat lg teacher ngajar prisoner of zenda..cara teacher sebut betul2 buat ore jatuh ati..~

tuan rumah said...

yup! btul2..ore hk x mnat bca novel english ni pun jd suko sgt2 lps tu...

rindu ko skoloh.huhu!