halwa telinga

Tuesday, July 7, 2009

baru perasan di tag nas


assalamualaikum...

orang tgk, eh? syimah update blog?? nak exam ke tak die ni??x study ke?

study2...jgn risau..hihi

td, rasa cam kepala penuh dgn facts of viruses, yg anak yatim pun ade ( entero cytopathogenic human orphan virus ) so, tgn ni mula la mencari bnde lain nk dibuat...BUKA BLOG!

saja2 jln blog org lain, trbukak blog nas yg comel ni...hihi.

nas menge'tag' eh??

so, kali ni nak jwb tag dr nas...thnx 4 tagging me =)


1- Copy this award and place it at your blog



2- Give 5 interesting facts about the giver..

....orangnya cute...

1st perasan kewujudan die dlm kls dlu sbb dia mengalami masalah dlm kls,kecoh kjp kls tu..doctor pun mcm trhnti2 mngajar...tulang lutut yg dislocated..sian die masa tu..

agak2 stkat knl ni...org yg cool la kot

suke wt lawak..ingt lagi die ckp, kakak die penyanyi nas adila, abang die suke trjah,nas ahmad melodi...haha!

salah seorang insan yg memnuhkan kawasan gama'ah..hai la, xde ke org nk jd rakyat sporting ramai2? gama'ah dh ramai laa....NAS, jom duk sporting,hehe =p

3- give 10 things about yourself

banyak jugak ni...wlwpon tuk diri sndiri..

-----rumah kat sporting..nak memajukan kwsn tu, n dh famos dh pun..hihi

-----ahli beit sarah suraya, fatehah, n norni

------suke sgt berangan bnde pelik2...xpe2, berangan tuk kebahagiaan diri..

-----pegi kls naik tram...bukan TRAMCO..dan dh ramai org tanya, xpnat ke naik tram? knp x naik tramco? bkn ke jauh ke sporting tu?....dah penat nak jawab, ade la sbb trsndiri, mmg x brp suke naik tramco yg kna sesak ngn laki tu, anti lelaki?oh, tidaklah smpai mcm tu.. takut?? ade la sikit..x kesah la org nak ckp ape, asal x menyusahkan insan di sekeliling

------dulu dh pnah jwb tag dr fatin, suke masak....skrg x de mood nk msk sbb x de resepi trbaru..

------mood skrg, rndu nak balik malaysia...rindu mak ayah, abang2,kak ti,naufal...walaupun x pnah jumpe, kak cik n din...

------sebenarnya, sy ni sng rasa marah, tp, org x nmpk kot sbb org still buat ape yg saya x suka...

------bila marah...tido

------tapi sbnrnya cepat marah, cepat reda...sbb rasa kesian duk memboikot orang tu...huhu

------baru dapat lesen keta...hehe...x sabar nk balik nk try bawak sndiri

------lebih satu ni, mcm nas jugak, SAYA SAYANG HOUSEMATES SAYA!!!

4-Give this award to 4 bloggers lain

harap mereka sudi mnjwb -- zigaki
-- khadira
-- az
--hasmah


1 comment:

.::: norhasmahsalleh:::. said...

syimah,,
da jawab da..
hak3

nway,thanx ya!
hepy holidays=)