halwa telinga

Tuesday, May 4, 2010

'adik-beradik' bulatan bijak

assalamualaikum WBT...

semalam alhamdulillah sekali lagi SC kami berjaya diadakan. sungguh, walau sekejap SC yg kami buat, sangat bermakna buat kami . tapi, yang semalam punya agak lama. alhamdulillah.

adik-beradik SC saya, terima kasih banyak. rasa macam terluah segala yang ada dibenak masing2, walaupun terpaksa mengehadkan masa as dah lewat sangat.

amal soleh...nikmat Allah....amar maaruf nahi mungkar...jalan ke syurga....solat yang jadi n tak jadi...Jazakillah semua! sayang kamu semua!

semoga ukhwah kita kekal selamanya. kalau ada yang jatuh, hulurkan lah tangan, bimbinglah, jangan biar saudara kita jatuh di tengah jalan.. Syurga yang dijanjikan Allah tu, biarlah kita boleh masuk bersama-sama. bercinta sampai ke syurga. Amiin Ya Rabb.

tapi, yang sebetulnya, nak ucap penghargaan untuk 'adik-beradik' smart circle saya lah. juga tahniah untuk korang sebab dipilih Allah untuk suka pergi SC, Allah nak bagi ilmu...

"sesiapa yang Allah inginkan kebaikan padanya, maka Allah akan berikan pengetahuan agama kepadanya"

sebelum mengarut, baik stop di sini saja.

buat adik2 junior (mcm lh org baca blog nih)..suka2 kan lah diri anda kepada Sc..there's something that u can find. Semoga semua bermuhasabah.^_^/



ana uhibbukunna lillah

6 comments:

nhanunmr said...

wOot!layout baru....!!huhu
comey2..ok,tertubiks tajuk :p

sy xbuat sc lgi mgu ni..huhu
jOm ke sc! :D

tuan rumah said...

hanun,xwt lg xpo...asalkn nak, akn diusahakan bia jadi sc tu,insyaAllah....nak seribu daya,xnk seribu dalih...kheir insyaAllah

sy wt hanun sdeh ke????

hajar said...

uwaaa..
sedih..
hari tu x dpt p sc smpai habis..

tuan rumah said...

hajar>> xpe...nnt mtk la sape2 cter..ke nk siaran ulangan???

bla ogy gtau hajar tnya kite wt pe dlm sc,ttba rsa sdeh plak...nyesal wt entry nih!btw..wlwpon hajar xde ari tu,kite tetap sayang hajar(^_^)ngeeee

nhanunmr said...

hoho..nmpk sy sdey ke?
knpekah sume org ckp sy nmpk sdey?huhu

tanda2 matangkah?lebih diam drpd bkata2?keh3 :p

tuan rumah said...

hanun>> haha..diam itu tnda mtgkah???
sy mmg pndiam dr dlu..so, da lma mtang la ek??hik3...(skali skala nk perasan..;p)

nmpk mcm ade sumthing nk dluahkan...tu je^^